Звезди пеят за деца, загубили майка си при раждане

PRINT

Благотворителен концерт на сдружение „Живот за България“ в зала 1 на НДК утре, събота, ще подпомага деца, които са загубили майките си при раждане. Това съобщи Павел Македонски, един от учредителите на организацията.

В концерта, който започва от 18 часа, ще участват куп български звезди, сред които Калин Вельов и фаворитът от „X Factor“ Рафи Бохосян. На сцената излизат още Поли Генова, Нели Петкова, Десислава, Камелия, детски хор „Пим-Пам“, Таня Боева, Спенс, Дани Милев, танцов ансамбъл „Боговица“ и ансамбъл „Бонбон“. Билетите са на символични цени, могат да се купят на касите на „Тикет про“. За деца до 14 години представлението ще е безплатно.

Събраните пари от шоуто ще отидат в полза на осем деца от 6 семейства в София, Калофер и Петрич, обясни Павел Македонски. Идеята е да им се плащат стипендии в продължение на година. Специални гости на събитието ще бъдат златното момиче Илияна Раева и ръководителите на отделенията по неонатология на „Майчин дом“ и „Токуда“.

НА СНИМКАТА: Сдружение „Живот за България“ бе организирано след протест на семейства, загубили близка бременна или бебе при раждане.

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Звезди пеят за деца, загубили майка си при раждане беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *