четвъртък, 25 април, 2024
- Реклама -
НачалоЛюбопитноЗвезди пеят за деца, загубили майка си при раждане

Звезди пеят за деца, загубили майка си при раждане

Благотворителен концерт на сдружение „Живот за България“ в зала 1 на НДК утре, събота, ще подпомага деца, които са загубили майките си при раждане. Това съобщи Павел Македонски, един от учредителите на организацията.

В концерта, който започва от 18 часа, ще участват куп български звезди, сред които Калин Вельов и фаворитът от „X Factor“ Рафи Бохосян. На сцената излизат още Поли Генова, Нели Петкова, Десислава, Камелия, детски хор „Пим-Пам“, Таня Боева, Спенс, Дани Милев, танцов ансамбъл „Боговица“ и ансамбъл „Бонбон“. Билетите са на символични цени, могат да се купят на касите на „Тикет про“. За деца до 14 години представлението ще е безплатно.

Събраните пари от шоуто ще отидат в полза на осем деца от 6 семейства в София, Калофер и Петрич, обясни Павел Македонски. Идеята е да им се плащат стипендии в продължение на година. Специални гости на събитието ще бъдат златното момиче Илияна Раева и ръководителите на отделенията по неонатология на „Майчин дом“ и „Токуда“.

НА СНИМКАТА: Сдружение „Живот за България“ бе организирано след протест на семейства, загубили близка бременна или бебе при раждане.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -