Зов за помощ: Помогнете на Илиян да прогледне!

PRINT

Помогнете на сина ми да прогледне, моли Боряна Цветкашка. Синът й Илиян Иванов се ражда недоносен 920 грама. Поради ниското тегло и дългия си престой в кувьоз лекарите поставят диагнозата ретинопатия, което на практика значи слепота. Обявяват, че детето ще остане сляпо. Родителите обаче не губят надежда и търсят медицинска помощ в Италия.

В болница „Джемели“ в Рим успяват да спасят малка част от зрението на лявото око, но тъй като терапията е закъсняла поради липса на средства, дясното око не е добре. Д-р Доменико Лепоре, лекуващ лекар на Илиян в Италия, препоръча на родителите болница в Лондон, в която могат да подобрят още повече зрението на лявото око, а и ще премахнат срастванията на дясното, защото имат по-добра апаратура. Редакцията на БоленЗдрав разполага с медицинската документация на детето.

Като всеки родител опитвам всички възможно, за да помогна на детето си да прогледне, споделя Боряна. От 2005 г. до момента семейството има редица престои в чужди клиники. През една от годините Илиян е подпомаган от Българската Коледа, но в повечето случаи се налагало семейството само да набира средства. Затънали в заеми и затова не успели да вземат нов, когато получили офертата от болницата в Лондон. Сумата не е непостижима – нужни с 2000 британски лири или около 4400 лв. Срокът обаче е кратък – детето трябва да пътува натам на 5 юни. (Вижте поканата вдясно)clipboard01

Майката моли всеки, който може да помогне, макар и с малки суми.
Ето нейната сметка:

Боряна Цветкашка

UniCredit Bulbanc
BIC:UNICRBGSF
BG34UNCR76301077143500

За връзка със семейството: b0446206760@abv.bg

 

[Общо: 1    Средно: 5/5]
Зов за помощ: Помогнете на Илиян да прогледне! беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *