Венци Кисьов се бори успешно с рака на белия дроб

PRINT

Актьорът Венцеслав Кисьов, който от няколко месеца се бори с рака на белия дроб, вече е по-добре, съобщиха негови близки. Последните изследвания отпреди седмица във Военно-медицинската академия са добри и показват, че няма разсейки. Известният наш театрал очаква и биопсия, надява се и тя да потвърди положителните резултати.

Когато заболяването му стана известно преди около половин година, негови приятели и колеги започнаха акция за събиране на пари. Целта беше Кисьов да постъпи на лечение в голяма болница във Виена. Там трябваше да му направят пълни изследвания, които да определят коя е най-подходящата терапия. Ракът на белия дроб има поне 7-8 разновидности.

Актьорът Венцислав Кисьов придоби международна известност с култовата роля на младия Карл Маркс. Негови колеги и приятели са на мнение, че раковото му заболяване е отключено след уволнението му като директор на театър „Сълза и смях“, както и от невъзможността му да играе там.

Кисьов обаче не се е предал пред болестта и подготвя трета поетична книга след „Укротени думи“ и „Будни нощи“. Тя все още няма заглавие, но ще включва около 60-70 нови творби. Актьорът дори е подновил и лекциите си по актьорско майсторство в Югозападния университет.

[Общо: 1    Средно: 5/5]
Венци Кисьов се бори успешно с рака на белия дроб беше последно модифицирана от: април 12th, 2018 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *