Училище за родители в „Майчин дом“

PRINT
бременна бременост

Университетската АГ болница „Майчин дом“ стартира Училище за родители. Официалното откриване ще се състои на 22 март – Първа пролет, в аулата на „Майчин дом“ от 11 часа. Основната цел на училището е подготовката на бъдещите майки и татковци за най-емоционалния момент от живота на всяко семейство, а именно раждането на тяхното дете.

Неизвестното пред бъдещите родители ги притеснява и посещавайки училището те ще се запознаят с основни моменти от предродилния период, самото раждане, обезболяване по време на раждането, първи грижи за новороденото, кърмене, както и съвсем новата тема „Проблеми при недоносените деца след раждането и грижи вкъщи“. Часовете ще се водят от акушерки и лекари с дългогодишен опит.

Занятията са всеки понеделник от 15 часа в аулата на „Майчин дом“. Информацията ще бъде под форма на презентации, които ще преминават в беседи, като се очаква участниците да се включват активно. Училището е безплатно, а записването става или на „Информация“ в болницата или по телефон – 9172 200.

СНИМКА: ТК

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Училище за родители в „Майчин дом“ беше последно модифицирана от: април 4th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *