Стрес и пушене през бременността може да направят бебето хомосексуалист

PRINT
бременна бременност

Пушенето и употребата на наркотици по време на бременността може да станат причина да се роди дете с нестандартна сексуална ориентация. Този извод бе споделен от д-р Дик Сваб, професор по невробиология в Университета на Амстердам, цитиран от DNA India.

Развитието на мозъка на плода в ранните месеци на бременността е пряко свързано с това, как ще се развива по-късно детето. Докторът анализира редица научни изследвания, които показват, че начинът на живот се отразява върху плода на бременната. Едно от изследванията е посветено на жените, чиито майки са вземали синтетичен естроген по време на бременността , за да намалят риска от спонтанен аборт.

Така д-р Сваб установил, че приемането на никотин и амфетамин увеличава вероятността от раждането на момичета с обратна ориентация. Вероятност за раждане на деца, бъдещи хомосексуалисти и от двата пола скача при високи нива на стрес за майката. Обяснението е просто : хормонът на стреса кортизол влияе върху отделянето на хормони в плода. Те от своя страна се отразяват на физиологичните и психологическите характеристики на детето.

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Стрес и пушене през бременността може да направят бебето хомосексуалист беше последно модифицирана от: март 26th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *