Правят трета операция от рак на Тодор Колев във ВМА

PRINT

С трета, тежка операция лекарите във ВМА се опитват да стабилизират състоянието на Тодор Колев, който постъпил в болницата в дните около Коледа. Любимият на много българи актьор страда от рак на белия дроб. Болестта е диагностицирана преди година и половина. Оттогава досега Колев се лекува във ВМА. Близките му обаче не желаят да се шуми около заболяването му.

Преди около две седмици обаче състоянието на Колев се влошило. Закарали го в болницата, където установили, че има множество разсейки в костите и гръбначния стълб. Затова той е настанен в травматологията. Днес ортопедите му правят вече трета операция, като целта е Колев да бъде стабилизиран и да може да ходи.

Лекарите обаче не могат да се ангажират с каквито и да е прогнози за възстановяването на актьора. По принцип състоянието му е сериозно, а разсейките показват, че ракът е навлядъл в последния, 4-ти стадий.

В същото време във ВМА се оперира и дъщерята на Тодор Колев от първия му брак. Тя страда от жлъчка, но нейната интервенция е рутинна и не е свързана с някакви рискове.

СНИМКА: АРХИВ

[Общо: 1    Средно: 2/5]
Правят трета операция от рак на Тодор Колев във ВМА беше последно модифицирана от: май 26th, 2018 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *