петък, 29 март, 2024
- Реклама -
НачалоЛюбопитноПоследно: Умните жени отблъскват мъжете

Последно: Умните жени отблъскват мъжете

Често се казва, че умните жени са интересни и привлекателни за силния пол. Това бе утеха за много дами, които природата не е надарила с атрактивен вид. Сега обаче това твърдение бе опровергано, и то с научни аргументи!

В първия момент нежният пол с висок интелект наистина възбуждат мъжкия интерес. Този интерес обаче бързо пада, когато мъжът срещне тази жена лице в лице, установиха психолози от университета в Бъфало, Лютеранската Университета Калифорния и Университета на Тексас, пише Daily Mail.

Това било проверено с експеримент. Група от 105 мъже и жени били помолени да попълнят тестове по математика и английски език. След това представителите на силния пол трябвало да оценят жените. Мъжете били информирани кои жени са се справили с тестовете. Първоначално те се показали по-заинтересовани от жените, които се представили по-добре на изпита. След това при личната среща обаче езикът на тялото и други знаци подсказали, че умните представителките на нежния пол отблъсквали мъжете, които проявили интерес към тях.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -