Пловдив има медицински транспорт на европейско ниво

PRINT
Goldenburg Medical Service частна линейка

Останахме приятно изненадани, че в Пловдив има фирма за медицински транспорт, където обслужването е на европейско ниво. Това каза пловдивчанката Веска Павлова, потърсила услугите на Goldenburg Medical Service за 88-годишната си неподвижна майка.

Жената трябвало да бъде взета от дома си в Пловдив и да бъде превозена най-напред до пловдивски болници, където се установило, че се налага лечението да бъде продължено в София. „Имахме нужда от линейка по целия този дълъг маршрут и започнахме да звъним на фирмите в града. Може да се каже, че навсякъде получихме отказ – искаха сами да осигурим носачи, които да свалят майка ми, а при невъзможност да го направим, трябваше да доплатим нечувано големи суми на хората, които ще ни изпратят“, разказа дъщерята. И призна, че семейството изпаднало в ужас заради безизходицата. Възрастната жена също много се разтревожила, здравословното й състояние започнало да се влошава още повече.

В този момент близките попаднали на  Goldenburg Medical Service. “Без тях нямаше да се справим. Бяхме приятно изненадани от условията – екипът пристигна навреме, без закъснение. По всички маршрути момчетата вземаха майка ми от леглото и я настаняваха на леглото в съответното лечебно заведение. Възхитени сме от начина, по който работят – бързо, внимателно и грижовно. Нека има повече такива фирми!“, разказа Павлова и благодари.

До София пациентката била придружена от болногледачката си, която също била много доволна от медицинския транспорт. По време на пътуването възрастната жена също била напълно спокойна, защото непрекъснато усещала подкрепа от страна на екипа.

Дъщерята заяви, че ако й се наложи и друг път, отново ще се довери на  Goldenburg Medical Service. Да не дава Господ на никого да има нужда, но за жалост всеки може да изпадне в подобна ситуация, затова съм решила да препоръчам фирмата на всички свои познати, каза Павлова.

 

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Пловдив има медицински транспорт на европейско ниво беше последно модифицирана от: октомври 6th, 2021 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *