четвъртък, 28 март, 2024
- Реклама -
НачалоЛюбопитноПавел Глоба: Космически фактори водят до лекарски грешки!

Павел Глоба: Космически фактори водят до лекарски грешки!

Известният руски астролог Павел Глоба обвини космически фактори, че могат да провокират лекарски грешки. Той посъветва хората да бъдат особено бдителни в следващите няколко дни, особено на път, по време на операция или при посещение на лекаря. Казва, че е по-добре да отложим ходенето на доктор до края на сегашните магнитни бури – поне до 20 ноември.

Има вероятност от лекарски грешки при поставяне на диагнозата вследствие на тези космически фактори, които сега наблюдаваме, заяви астрологът пред Руската новинарска служба. Под тези фактори Глоба разбира също влиянието на Марс, който премина оста на пролетното равноденствие. По правило такова положение заедно с други компоненти често е свързано с масови катастрофи, епидемии, силно влияние на човешкия фактор върху различни катастрофи и аварии. Всичко това се наблюдава от 13 ноември по думите на астролога.

Има чувствителни хора, които по време на магнитни бури усещат влошаване на здравето си, главоболие или трудности с концентрацията. Най-трудно се справят тези, които страдат от сърдечносъдово заболяване. Възможно е увеличаване на броя на инфарктите и инсултите. За да понесем по-лесно магнитните бури, медиците препоръчват да се стоим много на пряка слънчева светлина, да ограничим физическото натоварване и да пием повече вода.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -