Откриха тумор в мозъка на Шерил Кроу

PRINT

Лекари откриха тумор в мозъка на певицата Шерил Кроу, съобщават световните медии. Образуванието е доброкачествено – менингиом. На него се дължат частничните проблеми с паметта, убедена е самата певица. По думите на нейния пиар Кристин Волф изпълнителката се чувства добре, а туморът на практика няма шансове да се превърне в злокачествен.

Само преди няколко години Шерил се пребори с рака на гърдата. В началото на 2006 г. тя се подложи на операция, а след това мина и лъчетерапия. След всичко това специалистите я обявиха за напълно здрава и певицата поднови кариерата си.

В началото на кариерата си певицата пее като беквокалистка с Майкъл Джексън. Тя свири на китара и е носителка на престижната награда „Грами“ цели 9 пъти. В момента Кроу е на турне в различни градове на САЩ.

Менингиом е доброкачествен тумор, който нараства от клетките на твърдата мозъчна обвивка – тъканта, която е около мозъка. Може да се образува в коя да е част на черепа. В зависимост от разположението се проявяват различни симптоми – пареза на крайниците, намалена острота на зрението и стесняване на полето му, психо-емоционални разстройства, епилептични пристъпи и просто упорито главоболие. Нарасне ли твърде много, менингиомът може да застраши и живота на болния.

От менингиом бе оперирана сестрата на премиера бойко Борисов – д-р Красимира Иванова. В началото тя смятала, че има инсулт. Томографско изследване разкри точната диагноза. След операцията и проведена рехабилитация тя се чувства добре.

[Общо: 3    Средно: 3/5]
Откриха тумор в мозъка на Шерил Кроу беше последно модифицирана от: януари 3rd, 2019 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *