Обявиха бирата за афродизиак!

PRINT

Учени официално реабилитираха бирата, като заявиха, че тя е мощен стимулант на сексуалната активност, пише „Дейли Мейл“. Доскоро пивото се спрягаше главно като виновник за „биреното коремче“. Според много експерти алкохолът влиза в списъка на умерените афродизиаци. Бирата обаче е особено полезна в това отношение.

Фитоестрогените, съдържащи се в бирата, могат да отложат момента на еякулация. Тъмната бира подобрява настроението. Пивото обаче е и полезно. В нея има повече желязо, отколкото в светлината. Желязото стимулира образуването на червени кръвни клетки и подобрява общото кръвообращение. И двата фактори са от критично значение за доброто мъжко здраве и качеството на ерекцията. В бирата има и още полезни вещества

Освен това бирата повишава издръжливостта в леглото! Проучванията показват, че за мъжете, които пият една халба бира на ден, вероятността да имат проблеми със сърцето е по-малка с 31%. В комбинация тренировки силният пол може съществено да укрепи сърдечно-съдовата си система, която е отговорна за издръжливостта.

„Дейли Мейл“ посочва като пример бирата „Гинес“, която е с ниско съдържание на калории и алкохол. Затова пък в нея има много витамини и минерали. Отличава се с високите нива на витамин B и пробиотични вещества. Подобен вид пиво укрепва здравето като цяло и оказва положителен ефект върху храносмилателната система. Доброто състояние на стомашно-чревния тракт също е важно за качеството на секса.

Източник: DailyMail

[Общо: 1    Средно: 5/5]
Обявиха бирата за афродизиак! беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *