понеделник, 15 април, 2024
- Реклама -
НачалоЛюбопитноНаръчник за бебето от 0 до 12 месеца

Наръчник за бебето от 0 до 12 месеца

Наръчник, който обяснява нагледно развитието на бебето през първата му година, бе изготвен в партньорство от Българската педиатрична асоциация (БПА) и веригата Лидл, която пусна нова продуктова линия Lupilu за бебета и деца. Идеята е да се даде полезна и практична информация на младите родители. Книжката може да изтеглите от линка по-долу.

Наръчник за развитието на бебето от 0 до 12 месеца

Българската педиатрична асоциация подкрепи марката, предоставяйки логото си и знака „препоръчано“. Проф. Владимир Пилософ, председател на УС на БПА, заяви, че решението е взето от експертите на БПА, след като са се запознали в детайли с пълната документация за произхода, производството и качеството на всички продукти с марката Lupilu.

„За нас партньорството с Lidl е важно, защото е взаимно и ни предоставя възможност важна информация, свързана със здравето и развитието на децата, да стигне до голям брой семейства. Надяваме се да бъдем полезни на всички родители с малки деца, защото профилактиката и навременно взетите мерки, когато има здравословен проблем, са от ключово значение“, допълни проф. Пилософ.

 

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -