Наръчник за бебето от 0 до 12 месеца

PRINT

Наръчник, който обяснява нагледно развитието на бебето през първата му година, бе изготвен в партньорство от Българската педиатрична асоциация (БПА) и веригата Лидл, която пусна нова продуктова линия Lupilu за бебета и деца. Идеята е да се даде полезна и практична информация на младите родители. Книжката може да изтеглите от линка по-долу.

Наръчник за развитието на бебето от 0 до 12 месеца

Българската педиатрична асоциация подкрепи марката, предоставяйки логото си и знака „препоръчано“. Проф. Владимир Пилософ, председател на УС на БПА, заяви, че решението е взето от експертите на БПА, след като са се запознали в детайли с пълната документация за произхода, производството и качеството на всички продукти с марката Lupilu.

„За нас партньорството с Lidl е важно, защото е взаимно и ни предоставя възможност важна информация, свързана със здравето и развитието на децата, да стигне до голям брой семейства. Надяваме се да бъдем полезни на всички родители с малки деца, защото профилактиката и навременно взетите мерки, когато има здравословен проблем, са от ключово значение“, допълни проф. Пилософ.

 

[Общо: 4    Средно: 3.3/5]
Наръчник за бебето от 0 до 12 месеца беше последно модифицирана от: април 12th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *