Народната медицина остави без нос жена с рак на кожата

PRINT
носа бактерии инфекция запушен нос

Жена остана без половината си нос след опит да лекува рак на кожата с помощта на народна медицина. След като й открили малка точица на върха на носа кожен рак в ранен стадий, тя решила да си помогне с билково лекарство. Вместо да се възстанови обаче, тя само влошила драматично състоянието си. При това в началото заболяването й било на етап, който се лекува успешно от официалната медицина. Случаят се разгласява, за да се обърне внимание на хората, че дори „природни“ методи и народна медицина не са напълно безопасни, че понякога имат тежки странични ефекти и трябва да се прилагат много внимателно.

Проф. Момеков: Няма билка, която да лекува рак!

Жената, чието име не се съобщава, останала с голяма грозна дупка в носа, след като прибягнала до алтернативната медицина и по-специално известният черен балсам, който е на билкова основа. Групата World’s Greatest Medical публикува видео, което можете да видите по-долу. То показва какво се е случило с пациентката. Черният балсам често се използва от привържениците на народната медицина – той изгаря и унищожава кожната тъкан. Няколко дни след като започнала да прилага редовно пастата, жената забелязала на мястото на тумора странни черни и зелени израстъци. Накрая на челото и носа й се появили дупки в кожата, през които прониквал въздух.

Едва след това жената решила да потърси помощ от официалната медицина. Лекарите обяснили, че е необходима доста сложна и скъпа реконструктивна хирургия. Що се отнася до лечението на самия рак на кожата, положението след самолечението било много по-сложно.

Черният балсам е паста, използвана в алтернативната медицина като лекарство за лечение на бенки, белези и рак на кожата. Той е бил много популярен в началото на миналия век. Продуктът съдържа веществото сангвинарин, извлечено от растението очиболец (Potentilla). То има и друго приложение – често се смесва с цинков хлорид за придобиване на корозионни свойства.

За балсама многократно медиците са казвали, че действа като разяждащ препарати, че унищожава и изгаря кожата, оставяйки черни срупове като белези. Официалната медицина смята подобни опити за лечението на рак за измама и активно им се противопоставя.

[Общо: 5    Средно: 3.2/5]
Народната медицина остави без нос жена с рак на кожата беше последно модифицирана от: януари 11th, 2019 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *