Направиха карта за размера на бюстовете в света

PRINT

Жените в Русия и Скандинавия са сред най-надарените в бюста, разкрива карта на дамските прелести, изготвена от сайта „Таргетмап“. В тези райони на света нежният пол се кипри с чашки на сутиена, по-големи от D-размер. Най-скромни са балконите на жените в Африка и Китай, става ясно от същото проучване. Средностатистическата жена там носи чашки А или В. 

Българките също не се представят зле – на картата те са отбелязани с D-размер, подобно на германките, австрийките, унгарки, хърватки и босненки. Нашенките са с едни гърди напред пред гъркини, румънки и сръбкини, които са отбелязани с по-скромния С-размер. 

Размерът на сутиена се определя от две неща – обиколката на гръдния кош и обиколката на гърдите. Първата цифра се изписва в размера като число – 70, 85 или 90. Размерът на чашките се определя от разликата между по-голямата и по-малката обиколка. Тя се обозначава с буква от латинската азбука – А, В, С или D. При разлика 12-14 см чашката е А, при 14-16 см – В, а при 16-18 см – С. Сайтът „Таргетмап“ се прочу първо със световната си карта за дължината на пенисите. Сега дойде ред да бъдат измерени прелестите и на нежната половина от човечеството. 

Картата с размера на бюстовете по страни вижте тук.

СНИМКА: SXC

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Направиха карта за размера на бюстовете в света беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *