петък, 29 март, 2024
- Реклама -
НачалоЛюбопитноМедсестра от САЩ изпитва по 100 оргазма на ден

Медсестра от САЩ изпитва по 100 оргазма на ден

44-годишната Ким Рамси от САЩ е уникален случай, понеже изпитва върховно сексуално удоволствие на всеки 15 минути или около 100 пъти дневно общо, пише в. „Сън“. Американката обаче никак не е във възторг от това, което й се случва, и се оплаква, че личният й живот е съсипан. От 4 г. не е имала никаква сериозна връзка.

Мис Рамси работи като медицинска сестра в болница в Ню Джърси. Заради перманентните оргазми тя не можела да се съсредоточи върху основните си задължения. Всичко това й носело само проблеми. „Жените ми завиждат, но вместо обичайната сексуална реакция „Да, да!“, а с ужас си мисля „Не, не!“ Другите редовно обсъждат как да увеличат подобните усещания, а аз се питам как да ги спра“, казва медсестрата.

Според лекарите причината за синдрома при Ким е злополучно падане от стълба. След него жената развила киста в гръбначния мозък. Оттогава – вече 4 г., мис Рамси е самотна. Връзката с последния й приятел приключила заради нейните оргазми, които тя изпитвала винаги сама и никога в постелята с мъж. Проблемът започнал точно тогава, след като прекарали заедно една нощ. „Това се превърна в истински кошмар за мен. Когато се виждах за последно с мъж, той стана свидетел на моите патологически екстази в продължение на 4 дни. Пробвах какво ли не, за да се взема в ръце. Седях дори на замразени праскови, но и това беше напразно“, жалва се Ким.

Снимки на медсестрата Ким Рамси във в. „Сън“ можете да видите тук.

СНИМКА: SXC

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -