четвъртък, 18 април, 2024
- Реклама -
НачалоЛюбопитноЛюбителите на пържени яйца са най-сексуални

Любителите на пържени яйца са най-сексуални

Хората, които имат голям подпис, често страдат от нарцисизъм, установи психологическо проучване в университета на Северна Каролина и университета на Мериленд. Учените изследвали подписите на повече от 600 души. Оказало се, че най-големи са те при хора, чиято работа е високо заплатена, съобщава NBC News.

Такива личности обаче често водели дружеството до несъстоятелност поради високото си самочувствие.

Психолозите направили и други открития за човешката природа. Любителите на варени яйца например по-често са склонни да живеят в безпорядък. Те също така и се развеждат по-често. С най-високо сексуално желание са феновете на пържените яйца, показва анализ на 1100 души, проведено във Великобритания. Яйцата на очи са любимо ястие на щастливите, а бърканите – на дисциплинираните. Омлет предпочитат предпазливите.

Други предпочитания също разкриват характера. Червена кола говори за известна агресивност и безразсъдство на собственика си. Онези, които избират зелен цвят за автомобила гледат положително на света. Любителите на сини или сребристи коли са оптимисти, а на черните – несигурни.

Ако бюрото ви е задръстено с малки бележки, значи сте претоварени на работното място. Празното или безлично бюро издава неудовлетворение от службата, разкрива проучване в университета на Тексас. Хората, които носят растения на работното си място подсказват, че нямат намерение да напускат. Онези, които държат бонбони на работното си място или много офис консумативи, са социално активни.

Ето и друго „откритие“ на психолозите: феновете на групата „Металика“ по-често са мързеливи или интроверти. Други, които предпочитат класическа музика, джаз и хеви метъл, пък са творчески личности с по-голяма степен на вероятност. Блусът се свързва с високото самочувствие, рапът е за купонджиите. Хората, които предпочитат кънтри музика, са трудолюбиви, а пък любителите на инди-рок – огорчени и с ниско самочувствие.

Свързани теми: Невротиците са най-здравите хора на света

7 суперхрани за хората над 40 г.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -