Искат да забранят на мъжете да се облекчават прави

PRINT

Традиционният мъжки способ за ходене по малка нужда в право положение бе обявен от експерти за нехигиеничен, непродуктивен и дори опасен за половото здраве. Поради това парламентът в Швеция обсъжда евентуалната забрана на такова облекчаване.

Защитниците на тази идея изтъкват, че забраната за ходене по малка нужда прави за мъжете ще направи тоалетните доста по хигиенични. На посетителите щяло да бъде спестено ходенето по капките урина на пода. Привърженците на забраната се позовават на медицинско проучване, което сочи, че облекчаването в седнало положение е много по-полезно за мъжете. То снижавало риска от възникване на рака на простатата, спомага за по-качествен и продължителен полов живот.

Тази теория има и свои противници. Срещу нея се обяви проф. Джон Геймел от университета Луисвил. По думите му капките урина попадат на пода не по време на облекчаването, а при изтръскването, с което силният пол по традиция завършва ритуала. Няма никаква нужда мъжете да бъдат принуждавани да ходят по малка нужда седнали, тъй като така никой нямало да пожелае да „тръска“ и така да се освободи от последните капки.

СНИМКА: SXC

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Искат да забранят на мъжете да се облекчават прави беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *