Първи грижи за новородено – демонстрация в Пловдив

PRINT
грижи за новородено

Екипът на Центъра за обществена подкрепа „За деца и родители“ в Пловдив към фондация „За нашите Деца“ и УМБАЛ-Пловдив имат удоволствието да поканят майки и татковци на безплатна среща, където ще се проведе демонстрация „Първи грижи за новороденото“.

Тя ще се проведе на 1 март 2019 г., в петък, от 17 ч. в заседателната зала, която се намира на първия етаж на болницата (Пловдив, бул. България 234).

Началникът на отделението по неонатология д-р Диана Аргирова ще покаже как се къпе бебето и какви грижи се полагат за кожата на новороденото. Известният неонатолог и педиатър ще запознае аудиторията с правилата за хранене.

Да даваме ли биберон на бебето или не? За и против

Ще научите още интересни и важни подробности, защото организаторите познават трудностите, с които родителите се сблъскват и искат да им бъдат полезни. В края на срещата ще се проведе дискусия, на която ще бъдат обсъдени въпросите около традиционните и новите практики за отглеждане на новородени.

За да помогнат на майките и татковците от фондация „За Нашите Деца“ са подготвили и подарък за присъстващите – Книжка за майката и бебето.

Необходимо е предварително записване за участие на: тел. 032/ 943 444 или 0885 /764 838. Лице за контакт е Стела Александрова, социален работник към Център за обществена подкрепа „За деца и родители“ – Пловдив.

[Общо: 1    Средно: 5/5]
Първи грижи за новородено – демонстрация в Пловдив беше последно модифицирана от: февруари 26th, 2019 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *