четвъртък, 28 март, 2024
- Реклама -
НачалоЛюбопитноДжоли се страхува, че е болна от рак

Джоли се страхува, че е болна от рак

Анджелина Джоли била в тежка депресия, защото се страхувала, че може да се разболее от рака, от който си отиде майка й преди 5 г. Маршелин Бертран почина през януари 2007 г. От рак на яйчниците. След смъртта й актрисата изпадна в тежка депресия. Наскоро Брад Пит я намерил ридаеща във ваната. Това съобщава руският сайт „Медикфорум“, като цитира източници от близкото обкръжение на звездната двойка.

Отначало западните медии отдадоха нервния срив на напежението покрай режисьорския дебют на Джоли за филма „Земя на кръв и мед“. Но впследствие се оказа, ч депресивните преживявания на актрисата са свързани с подозрения, че развива същото онкологично заболяване като това на майка й. По мнение на специалистите при рака на на яйчниците има някаква наследствена обремененост. Анджелина усещала някакви болки в стомаха, загубила напълно апетит и се чувствала много отпаднала, казват близки до семейството източници. Актрисата уверявала, че преди това не е имала подобни симптоми и че подобни оплаквания е имала нейната майка Маршелин по време на болестта си.

Вероятността за бременност се изключва напълно. Самият Пит опроверга слуховете, че двамата планират още деца. По думите му сега малките били идеални на брой. Същите източници добавят, че Джоли признала на мъжа си, че се страхува от рака. Нервният й срив бил свързан с тази причина, а не с работата. Тя се притеснявала, че може да е тврде късно болестта да се лекува. Анджелина възнамерявала да се подложи на пълни медицински изследвания в Лос Анджелис.

В началото на 80-те години на ХХ в. Майкат Маршелин Бертран, която също е актриса, се развежда със съпруга си Джон Войт, ностел на „Оскар“. Оттогава настне тя отглежда и възпитава сама двет си деца – Анджелина и брат й Джеймс. Джоли е в обтегнати отншения с баща си заради изневерите му към майка й и заради изказванията, че Анджи има душевни проблеми.

4 февруари е Световен ден за борба рака.

СНИМКА: WIKIPEDIA

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -