Британка роди след 22 г. опити за зачеване

PRINT

Британка роди момиченце, след като цели 22 г. се е опитвала да забременее. Пола Лаки сега е най-щастливата майка в света, защото се разва на своята малка дъщеричка Айла. Нарича я моето малко чудо, защото историята на раждането й е наистина невероятна, пише агенция „Дартснюз“.

Англичанката, която сега е на 43 г., била на 21 г., когато лекарите й прекършили мечтите, обяснявайки й, че не може да зачене естествено. Но Поли тогавашният й съпруг не се отказали от надеждата си и осиновили две деца. Тайно се надявали, че тя все пак може да забременее.

Сега щастливата майка, която е от Хадингтън, обяснява: „Всеки път когато погледна моето прекрасно бебе, се пощипвам, за да се убедя, че това не е сън. Още не мога да повярвам, че тя наистина е наша, чувствам се благословена, че я имам.“ Пола разказва, че била толкова уплашена, когато забременяла и все се притеснявала да не се появи проблеми, че когато Айла се родила, не смеела да я погледне. „Толкова дълго чаках този момент, че когато се появи, бях уплашена, че тя може да не диша- обяснява мисис Лаки. – После обаче лекарите я поставиха в ръцете ми и аз видях, че е прекрасна.“

Бебето Айла Лаки се ражда на 23 април, на Пола преди това са правени изследвания, които откриват, че има ендометриоза и са увредени и двете й фалопиеви тръби. Тя обаче винаги се надявала, че лекарите може да са сгрешили диагнозите и тя ще може да зачене естествено. Вярвала, че ще повтори съдбата на баба си Елси, която също забременяла късно, на 43 г., като преди това докторите също я били отписали като майка. Още по-чудното в историята на Пола и вторият й съпруг Гранд Лаки е и това, че той също не успял да си има дечица с първата си жена, като лекарите така и не открили точната причина за безплодието.

Свързана тема: Специална диета помага на жените да заченат

СНИМКА: ДЕЙЛИ МЕЙЛ

[Общо: 1    Средно: 5/5]
Британка роди след 22 г. опити за зачеване беше последно модифицирана от: април 15th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *