вторник, 16 април, 2024
- Реклама -
НачалоЛюбопитноБританка роди след 22 г. опити за зачеване

Британка роди след 22 г. опити за зачеване

Британка роди момиченце, след като цели 22 г. се е опитвала да забременее. Пола Лаки сега е най-щастливата майка в света, защото се разва на своята малка дъщеричка Айла. Нарича я моето малко чудо, защото историята на раждането й е наистина невероятна, пише агенция „Дартснюз“.

Англичанката, която сега е на 43 г., била на 21 г., когато лекарите й прекършили мечтите, обяснявайки й, че не може да зачене естествено. Но Поли тогавашният й съпруг не се отказали от надеждата си и осиновили две деца. Тайно се надявали, че тя все пак може да забременее.

Сега щастливата майка, която е от Хадингтън, обяснява: „Всеки път когато погледна моето прекрасно бебе, се пощипвам, за да се убедя, че това не е сън. Още не мога да повярвам, че тя наистина е наша, чувствам се благословена, че я имам.“ Пола разказва, че била толкова уплашена, когато забременяла и все се притеснявала да не се появи проблеми, че когато Айла се родила, не смеела да я погледне. „Толкова дълго чаках този момент, че когато се появи, бях уплашена, че тя може да не диша- обяснява мисис Лаки. – После обаче лекарите я поставиха в ръцете ми и аз видях, че е прекрасна.“

Бебето Айла Лаки се ражда на 23 април, на Пола преди това са правени изследвания, които откриват, че има ендометриоза и са увредени и двете й фалопиеви тръби. Тя обаче винаги се надявала, че лекарите може да са сгрешили диагнозите и тя ще може да зачене естествено. Вярвала, че ще повтори съдбата на баба си Елси, която също забременяла късно, на 43 г., като преди това докторите също я били отписали като майка. Още по-чудното в историята на Пола и вторият й съпруг Гранд Лаки е и това, че той също не успял да си има дечица с първата си жена, като лекарите така и не открили точната причина за безплодието.

Свързана тема: Специална диета помага на жените да заченат

СНИМКА: ДЕЙЛИ МЕЙЛ

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -