Апел! Болен в Габрово спешно се нуждае от кръв АВ отрицателна!

PRINT

26-годишният Денимир Велчев от Габрово се нуждае спешно от кръвопреливане, но тъй като е с рядката кръвна група АВ отрицателна, в момента в многопрофилната болница на Габрово не разполагат с никакви запаси. Това съобщи сестрата на младия мъж Венцислава Велчева. По предварителна преценка той се нуждае от поне 4-5 банки кръв.

В момента Денимир е с хемоглобин 44 и висока температура, което е животозастрашаващо състояние, потвърдиха лекари. Той страда от рядък вид чернодробен тумор, диагностициран преди 3 г., но в момента състоянието му изведнъж се влошило. За болницата в Габрово може да се дарява в самия град, в Кръвния център в Плевен и в болницата на Велико Търново. За съжаление дарената в София кръв няма да помогне в конкретния случай. Апелът е към хората от трите области, които са със същата рядка кръвна група. При даване на кръв се попълва документ, че тя е за Денимир Велчев.

Младият мъж е печелил литературна награда на издателство „Сиела“ и сайта „Кафене“, а също и конкурс за ораторско майсторство на английски език.

За допълнителна информация можете да звъните на Венцислава Велчева – 0884 642692.

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Апел! Болен в Габрово спешно се нуждае от кръв АВ отрицателна! беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *