320-килограмов мъж стана звезда във фейсбук с йога

PRINT

320-килограмов мъж стана звезда в интернет благодарение на увлечението си по йогата. 38-годишният Ричард Уидмарк започнал да се занимава с такава гимнастика преди пет месеца, след като решил, че така ще успее да отслабне.

Йога не само му помогнала за това, но и променила самооценката му в положителна посока. Снимката му, споделена на личната страница във фейсбук, бе харесана и споделена от стотици. Хората подкрепили младия мъж в смелото му начинание, след като той разказал колко време му е било необходимо, за да се пребори с вредните си навици на хранене, с ненавистта, която започнал да изпитва към самия себе си. Споделил за мъдростта, която неговият наставник му внушил по време на упражненията по йога.

Когато Ричард видял отражението си в огледалото, изпитал отвращение. С времето обаче това чувство отминало и мъжът разбрал, че заниманията по йога подхождат на всеки човек.
Той признава, че увлечението по тестените и мазни храни му помагали да преодолеят психологически комплекси, свързани с фигурата. Осъзнавал, че яденето не му помага да се почувства по-добре. С годините започнал да губи приятели, което му освободило повече свободно време, което той запълвал с любимите десерти.

отслабване с йога

В един момент депресията му се задълбочила дотам, че той опитал да се самоубие. Точно в този момент открил йогата, започнал да практикува суровоядство, създал собствен блог в интернет и канал в Youtube. Засега Ричард свалил само 10 кг с йогата, то за него е по-важно да остане здрав. Занятията му помагат да губи не само килограми, но и омразата към себе си, а също и да промени психическата си нагласа към живота.

Източник: FOX2

[Общо: 0    Средно: 0/5]
320-килограмов мъж стана звезда във фейсбук с йога беше последно модифицирана от: април 19th, 2019 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *