„Рош България“ се класира на второ място в конкурса „Най-добър работодател в България“

PRINT

„Рош България“ е класирана на второ място в седмото издание на конкурса „Най-добър работодател в България“ за 2013 г. Компанията спечели отличието в категорията „Малки компании“. „Рош България“ е най-високо класиралата се в конкурса фармацевтична компания. „За нас наградата „Най-добър работодател“ е признание за добрите практики, ефективно и справедливо управление, които сме наложили в Рош България по отношение на служителите. Компанията инвестира много както в обучение и развитие, така и във вътрешни кампании за социална отговорност и насърчаване на здравословния начин на живот“, заяви при получаването на наградата д-р Методия Чадиковски (на снимката), генерален мениджър на Рош България.

Основните силни страни, на които компанията разчита като работодател, са продуктите и нейният екип. Лекарствата на Рош, които се прилагат на пациенти с рак, хепатит, анемия, ревматоиден артрит и други заболявания, дават шанс за продължаване и подобряване на качеството на живота на пациентите. „Нашата цел е всеки пациент да има достъп до съвременно лечение, когато то му е необходимо. Грижата за пациентите и тяхното здраве дават смисъл на работата на всеки в Рош България“, коментира д-р Методия Чадиковски. „Освен нашите лекарства, вторият ни коз като работодател е грижата, която полагаме за развитието на нашия екип. Стремежът да взимаме решения в името на по-добрия живот на пациентите ни кара да уважаваме колегите си, да полагаме всички усилия всеки един от нас да се ползва с доверие и да се чувства оценен“.

Ирина Калъпова, мениджър Човешки ресурси на Рош България, споделя: „Рош България дава много, както за професионалното развитие, така и като отношение, уважение и грижа за служителите. Тук всеки черпи знания и опит от най-добрите и се докосва до новостите в своята професионална сфера. Екипът е силен и мотивиран. Важно за нас е да поддържаме екипната работа, да си поставяме винаги по-високи цели, за да имаме стимул да се разививаме като професионалисти.“

Методология на проучването за най-добър работодател

Участието в проучването е доброволно. За да могат да участват, компаниите следва да имат поне 50 служители на постоянен трудов договор и да присъстват поне от 2 г. на българския пазар. Рош България за първа година взима участие в националното проучване „Най-добър работодател в България“. От 2007 година досега компанията е участвала в 4 регионални и глобални проучвания за ангажираността на служителите.

Седем години проучване „Най-добрите работодатели в България“

Aon Hewitt провежда проучването в България за седма година. Към момента компанията разполага с най-всеобхватната и мащабна база данни на мнения на служители в страната. За 7 години са изследвани общо над 450 компании от най-различни сектори на икономиката. Aon Hewitt разполага с база данни с 85 000 мнения на служители и 2 100 мнения на топ мениджъри, които представляват повече от 350 000 заети в икономиката ни.

 

[Общо: 0    Средно: 0/5]
„Рош България“ се класира на второ място в конкурса „Най-добър работодател в България“ беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *