Дружеството на кардиолозите ви кани на празника на сърцето в неделя

PRINT
сърце сърдечни заболявания

Тази година Световният ден на сърцето ще бъде отбелязан на 27 септември (неделя) в Южния парк в София с инициативата „Продължи по пътя на здравото сърце“, предназначена за максимално широк кръг от хора. Тези, които ще се включат в кампанията, трябва да изминат специален маршрут на „Здравото сърце“ в Южния парк. По този маршрут ще има разположени няколко пункта с последователи на здравото сърце, от които хората ще събират печати, за да докажат, че са изминали пътя. За всеки, който е изминал пътя на здравото сърце, Дружеството на кардиолозите в България са приготвили подаръци, както и грамота „Посланик на здравото сърце“. Началната точка от Пътят на здравото сърце в Южния парк ще е пункт зад езерото (с лодки) до входа откъм ул. Нишава. Тук представители на ДКБ и официални гости ще открият „походът“ на здравото сърце и всички желаещи да се включат ще получат карта с маршрута, който трябва да извървят.

В събитието „Продължи по пътя на здравото сърце“ ще вземат участие настоящият председател на ДКБ доц. Васил Велчев, доц. Арман Постаджиян – бъдещ председател на ДКБ, представители на БЧК, представители на Министерство на здравеопазването и Министерство на младежта и спорта, представители на УС на Дружество на кардиолозите. Организаторите очакват желаещите да се присъединят на 27 септември (неделя) от 10.00 ч. в Южния парк в София зад езерото (с лодки) до входа откъм ул. Нишава. 

Част от кампанията за Световният ден на сърцето е и инициативата в официалната страница на ДКБ във Фейсбук „Лице на здравото сърце“. Тази инициатива цели да популяризира посланията на събитието сред максимално широка аудитория. В кампанията може да вземе участие всеки, който се е снимал с картата с маршрут във формата на сърце, който ще бъде изминат на 27 септември, и е споделил снимката в личния си профил и в страницата на ДКБ във Фейсбук. По този начин всеки, станал „Лице на здравото сърце“, изпраща послание на хората да дойдат на 27 септември в Южния парк и заедно с нас да продължат по пътя на здравото сърце.

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Дружеството на кардиолозите ви кани на празника на сърцето в неделя беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *