В Инфекциозната клиника на ВМА лекуват вече и деца

PRINT

В Клиниката по инфекциозни болести към Военномедицинска академия вече ще могат да се лекуват и деца от 12 до 18-годишна възраст. Това става възможно след подписването на нов рамков договор между болницата и Националната здравноосигурителна каса. Промените влизат в сила от 01.05.2016г.

Ако търсите добър лекар по инфекциозни болести, Клиниката на ВМА е подходящо място. Тя е една от най-големите в МБАЛ-София на ВМА. Основният й приоритет е да осигури най-високо качество на клинични грижи, обучение и научни изследвания в духа на най-добрата академична традиция. За целта е създаден екип от висококвалифицирани специалисти с разнообразни клинични и научни интереси, които заедно с най-модерната клинична база предоставят широк диапазон от диагностични и терапевтични възможности.

Клиниката е единствената в България за изолация и лечение на особено опасни инфекции и подготвени специалисти по медицински отговор на биотероризъм.

Освен клинични грижи, специалистите в клиниката осъществяват 24-часова спешна и консултантска дейност, и предоставя консултации по клинично лечение не само на заразни, но и на всички инфекциозни болести. В допълнение на другите дейности, клиниката извършва пълно проследяване на своите пациенти след изписване до пълното им възстановяване.

[Общо: 1    Средно: 5/5]
В Инфекциозната клиника на ВМА лекуват вече и деца беше последно модифицирана от: март 30th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *