Световно признат професор в ин витрото ще консултира безплатно в „New Life“

PRINT

Безспорният авторитет в областта на асистираната репродукция и един от първите, реализирали успешно човешко ин витро – проф. Нери Лауфер пристига в България. Изтъкнатият специалист, който е консултант на редица водещи центрове в Европа, САШ и Израел, ще консултира и екипа на най-новия и модерен център по гинекология и репродуктивно здраве „New Life“ в Пловдив, съобщи медицинският управител д-р Добринка Петрова.

В Деня на отворените врати, който „New Life“ обяви за 27 септември желаещите пациенти и двойки с репродуктивни проблеми ще имат шанса да бъдат консултирани безплатно от екипа на проф. Лауфер в най-новия център. „Искам да ви уверя, че медицински център за репродуктивно здраве „Ню Лайф“ в Пловдив разполага с високотехнологично оборудване и с екип, обучен от водещи специалисти в Израел. При нас ще получите човешко отношение и най-доброто лечение с грижа за вашето здраве. Аз ще бъда част от процеса на всяка двойка. Уверен съм, че заедно ще успеем в битката и всеки от вас ще се прибере в дома си с бебе на ръце.“ С тези думи в специално видео обръщение изтъкнатият професор от болница „Хадаса“ в Израел се обърна към двойките, посетили в първия ден на отворените врати „New Life“. Сега пациентите ще имат възможността за лична среща с проф. Лауфер, който ще консултира медиците в ин витро центъра.

При посещението си в „New Life“ двойките с репродуктивни проблеми ще имат възможността да получат отговор на всички въпроси, които ги вълнуват. Те ще бъдат информирани за новостите при съвременните асистирани репродуктивни технологии и ще могат да се запознаят с персонала и изключително комфортните условия и начин на работа в центъра. От „New Life“ напомнят, че желаещите двойки могат да заявят присъствие до 25 септември 2014 на безплатния телефон – 0800 13 006, както и на 032 693 693 (на цената на един градски разговор).

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Световно признат професор в ин витрото ще консултира безплатно в „New Life“ беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *