„Пирогов“ продължава кампанията за прегледи на трудни рани

PRINT

Кампанията за безплатни прегледи на трудно заздравяващи рани през януари, която се проведе в Медицински център „Пирогов“, помогна на над 50 пациенти. Толкова хора, страдащи от т.нар. хронични рани се възползваха от възможността да бъдат прегледани от екипа на проф. Владислав Христов – началник на Втора хирургична клиника в „Пирогов“ и председател на БАР (Българска асоциация за раните).

Най-често срещаните рани, заради които хората са търсили помощта на специалистите са венозни и диабетни. Не са малко обаче и такива, които са кожни тумори, следоперативни и травматични рани. Май-младият пациент е 27-годишна жена, а най-възрастният 91-годишна жена.

Поради голям интерес кампанията ще продължи. От 7 март до края на годината всеки първи петък от месеца отново в Медицински център „Пирогов“ ще се провеждат безплатните прегледи за хронични рани. Пациентите, които желая да се възползват трябва единствено да се запишат предварително по телефона. Номерът, на който могат да го направят е 0878 25 33 21

На снимката д-р Велян Михайлов преглежда пациент в рамките н акампанията за трудно заздравяващи рани през януари 2014 г.

[Общо: 0    Средно: 0/5]
„Пирогов“ продължава кампанията за прегледи на трудни рани беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *