Лекции за кърменето в Първа АГ в София

PRINT
кърмене майчино мляко

Първа АГ болница „Света София“ обяви  май за месец на кърменето. Кампанията е съвместно партньорство между болницата и Нестле България. Всеки четвъртък на следващите четири седмици от 15 часа в Първа АГ болница „Света София“ (жк. Красна поляна, ул. „Михалаки Ташев“ 2, ет. 4) ще има лекции, представени от изтъкнати български специалисти в областта на неонатолгията.

Бъдещи и настоящи майки могат да получат безценни съвети по следните теми:

„Кърмене и хранене на недоносените бебета“, доц. д-р Ралица Георгиева – Национален консултант по неонатология (09.05.2013г. от 15:00 часа)

„Хранене и превенция на затлъстяването в детска възраст“ – д-р Велимир Симов, завеждащ Отделение за недоносени деца към Първа МБАЛ гр. София (16.05.2013г. от 15:00 часа)

„Хранене и превенция от алергии“– д-р Красимира Иванова, завеждащ Неонатологично Отделение в ПСАГБАЛ „Св.София“ (23.05.2013г. от 15:00 часа)

„Пробиотици и пребиотици“ – Ипократис Пападимитракос, диетолог. Има възможност и за индивидуална консултация по време на лекцията (30.05.2013г. от 15:00 часа)

Входът е свободен, като всяка жена, присъствала на лекциите, ще има възможност да се прегледа безплатно в Мамологичния център на Първа АГ болница „Света София“. Прегледите ще бъдат извършвани след предварително записване.

СНИМКА: ТК

 

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Лекции за кърменето в Първа АГ в София беше последно модифицирана от: март 30th, 2018 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *