Лекари в Сити Клиник обявиха безплатни видео консултации

PRINT

Болница Младост и Сърдечно-съдов център от групата на Аджибадем Сити Клиник предлагат безплатни Онлайн консултации по документи и Viber видео консултации за своите пациенти. Съгласно предписанията за ограничаване на социални контакти, двете локации на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ (на ул. Околовръстен път и бул. Цариградско шосе 66 А) предоставят възможност за безплатни онлайн консултации чрез платформата Viber в направленията – кардиология и гастроентерология и консултации по документи за всички специалности.

Връзката с лекар става първо чрез мобилното приложение Viber

Viber видео консултациите се провеждат с предварително записване през кол центъра на болницата на 0700 13 127  или кратък номер *5544 и чрез избор на съответната локация. Необходимо е само пациентът да предостави на кол центъра на болницата телефонен номер, свързан с Viber, на който лекар да му върне обаждане. В предварително запазения час пациентът получава видео обаждане и консултацията от специалист. Пациентът може да използва и стационарен компютър с инсталирано приложение, свързан с телефонния му номер. Има възможност да покаже медицинска документация, ако разполага с такава. Консултацията не е еквивалентна на клиничен преглед и при необходимост може да се наложи провеждане на преглед в амбулаторни условия.

Пациентите да запишат час за безплатна Viber видео консултация с гастроентеролог от Болница Младост и с кардиолог и ангиолог от Сърдечно-съдов център.

Пази ли БЦЖ ваксината от коронавирус COVID-19?

Двете лечебни заведения предоставят възможност и за безплатна дистанционна консултация по документи чрез контактна форма на сайта. Консултацията по документи ще дава информация за видовете лечения, които са подходящи в техния конкретен случай. Също така подробности за условията на прием, за възможностите, с които лечебното заведение разполага, както и за необходимостта от провеждане на допълнителни клинични прегледи и/или специфични изследвания, които са от значение при вземането на решение за бъдещо лечение.

Услугата има за цел да улесни пациентите в случаите, когато е затруднено физическото им присъствие – живеят в отдалечен район, включително извън страната, или по някаква причина мобилността им е ограничена. Лекарите се ангажират да предоставят персонално отношение на база съответните документи, да изготвят и предложат индивидуален план на лечение. Така че пациентът да бъде подготвен, спокоен и ориентирани при посещението впоследствие.

Болни с инфаркт чакат с дни да им „мине“, мислят, че е гастрит

Онлайн консултацията се базира изцяло на предоставените документи. Поради тази причина, тяхната изчерпателност и достоверност са от изключително значение за отговора, който пациентът ще получи. Консултацията по документи не е равнозначна на клиничен преглед и не изключва провеждането на такъв в случай, че това е необходимо.

След попълване и изпращане на формата от сайта на болницата пациентът получава отговор в рамките на 2 (два) работни дни на имейл адреса, който е предоставил. Информация за Viber видео консултациите: Сърдечно-съдов център и Болница Младост.

[Общо: 1    Средно: 2/5]
Лекари в Сити Клиник обявиха безплатни видео консултации беше последно модифицирана от: април 29th, 2020 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *