Реклама
Начало Хранене Известен диетолог ог Гърция съветва в Пловдив

Известен диетолог ог Гърция съветва в Пловдив

0
Реклама

Един от най- известните специалисти по храненето в България – Ипократис Пападимитракос ще дава съвети за здравословно хранене в Пловдив в събота, 13 април. Това ще стане в известния клуб „Тотал спорт“, който се намира в центъра на града.

Той е известен на пациентите като инструктор и диетолог от столичен фитнес център. Основната идея в тези първи години е трениращите за здраве да комбинират хобито си с правилно хранене. През 2000 година създава собствен кабинет, в който до закриването му консултации получават над 5000 души, сред които и популярни публични личности.

Той е с над 10-годишен стаж в разрешаване на проблемите с храненето. Роден е в Гърция, но от 1993-та година се установява в София. В Националната спортна академия завършва кинезитерапия, има диплома и по психология от Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Защитава докторат и специализира в областта на психосоматичните заболявания.

Реклама

Преди 3 години заедно със своя екип Ипократис Пападимитракос създава инициативата „Здравословна почивка“, вдъхновена от съвременния начин на живот и от желанието да създаде идеалния начин за релаксация и противопоставяне на стреса. Миналата година се включва се в екипа на първия Център за красота и самочувствие, в който се комбинират грижи за външния вид и духа, с кабинети по диетология, психология и личен стил. Излиза и първата му книга – „ИПОлогия на храненето. За диетите, за душата и борбата с килограмите“, в която запознава читателите със своите методи на работа и предлага напълно различен подход към диетите и „борбата“ с килограмите.

Реклама

Exit mobile version