Безплатни прегледи за акне във ВМА София

PRINT
акне ВМА Клиника по дерматология

Дерматолозите от Военномедицинска академия в София обявиха безплатни прегледи за пациенти, които страдат от акне. Така те ще се включи в националната образователна кампания „Заедно сме в борбата срещу акнето”. Често пъпките, които се възпаляват и правят кожата груба, се появяват за първи път в пуберитета, когато мастните жлези се активират. Понякога проблемът отшумява заедно с периода на съзряване и хормонални проблеми. При някои хора обаче акнето остава и в зряла възраст.

Вижте още за лечението на акне

Специалисти от Клиниката по дерматология за поредна година ще извършват безплатни профилактични прегледи, а целта им е заедно с партньорите от BIODERMA да се насърчи и популяризира културата на посещение при дерматолог, като важна стъпка в борбата срещу проблема.

Прегледите ще се проведат в периода 9-13 октомври 2017 г., от 10:00 до 12:00 часа, в кабинет 227 в поликлиниката на ВМА.

За целта е необходимо предварително записване на тел. 02/ 92 26 181 и 02/ 92 25 002, от 09:00 до 18:00 часа.

Консултациите ще се извършват от началника на Клиниката по дерматология д-р Весел Кантарджиев и колегите му – д-р Айлин Шеф и д-р Весела Кръстева.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
[Общо: 1    Средно: 5/5]
Подобни статии
loading...

One thought on “Безплатни прегледи за акне във ВМА София


  1. Warning: strlen() expects parameter 1 to be string, object given in /home/bolenzdr/public_html/wp-includes/formatting.php on line 2378

    Warning: strlen() expects parameter 1 to be string, object given in /home/bolenzdr/public_html/wp-includes/formatting.php on line 2378
    DoctorsAsk казва:

    За поредна година дерматолози на здравното заведение ще извършват безплатни консултации на пациенти с проблемна кожа и акне. Целта на кампанията е да се повиши информираността и културата на хората, да се насърчи значимостта от посещенията при дерматолози и специалисти като първа стъпка в борбата срещу акнето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *