четвъртък, 28 март, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаДетският хирург д-р Евгени Бенчев преглежда безплатно в Бургас

Детският хирург д-р Евгени Бенчев преглежда безплатно в Бургас

Понякога се налага родителите да заведат детето на хирург. Основно проблемите са свързани със слабинни хернии, пъпни хернии. Те могат да се появят дори при новородени или съвсем малки деца. Като жест към невръстните пациенти детският хирург от УМБАЛ Бургас д-р Евгени Бенчев ще преглежда безплатно през юни 2017 г., съобщават от лечебното заведение.

Жестът му е в чест на Деня на детето, а към д-р Бенчев могат да се обърнат всички родители на малки деца, които търсят съвет от такъв специалист. Не е необходимо направление от личен лекар, но записването е задължително. Безплатните прегледи ще се провеждат всяка сряда през месеца в медицинския център на болницата „Св. Николай Чудотворец“. Телефоните за записване на часове са: 0879 545082 и 056 816454 (записване от 11.00 до 13.00 ч.)

Д-р Евгени Бенчев идва в Бургас от Великобритания, където е работил в последните 7 години. Член е на Кралското хирургическо дружество на Великобритания. Опитът му с всички видове хирургични състояния при децата е солиден. Той е вторият такъв специалист в нашия град, работи едновременно в УМБАЛ Бургас и МЦ „Св. Николай Чудотворец“.

Д-р Бенчев има опит в цялата сфера на общата детска хирургия, включваща деца от 0 до 18 години, както и в овладяването на специфични състояния при момчетата – хидроцеле и крипторхизъм.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -