четвъртък, 28 март, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаБосилек и бадеми за полова мощ до старини

Босилек и бадеми за полова мощ до старини

Ако човек иска да съхрани половата си мощ дълги години, трябва да подбира внимателно храната си. Има продукти, които повишават либидото, важното е те да са във възможно най-натурален вид, пише сайтът „Меддейли“. Бадемът например е богат на мастни киселини, които спомагат за образуването на тестостерон. В тези ядки има още много полезни вещества – витамините Е, В12, калций и магнезий. Миризмата му действа възбуждащо на жените.

Ако се нуждаете от фолиева киселина, добавяйте в салатата си авокадо. Вкусът му е неутрален, поема ароматите на другите съставки. Авокадото дава сила, съдържа витамин В6 и калий, които влияят на хормоналния фон. Бананите също съдържат витамини от групата В и калий.

Босилекът подобрява общото самочувствие, подобрява кръвотока, стимулира половата възбуда. Корените от перуанското растение мака нерядко са наричани природна виагра. Те увеличават броя на сперматозоидите, богати са на витамини, минерални вещества и аминокиселини. Друга подправка с подобен ефект е кардамонът. Тайната при него е цинеола, който увеличава притока на кръв към половите органи. С подобни свойства е и чесънът.

Малцина знаят, че в целината се съдържа андростерон. Ако мъжът хапва от зеленчука, излъчва феромони, които привличат жената, а и настроението му се подобрява. В тиквените семки има цинк, който е необходим за производството на тестостерон. А омега 3 мастни киселини пък служат като предшественици на простагландините, които са от ключово значение заа сексуалното здраве.

Последната препоръка на експертите са аспержите. Те са ценен източник на витамин Е, който е нужен както за здравия сън, така и за нормалното либидо. Освен това в тях има фолат, който увеличава шанса да се зачене дете и гарантира правилното развитие на плода.

СНИМКА: АРХИВ

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -