четвъртък, 28 март, 2024
- Реклама -
НачалоНовиниПионер в ин витрото консултира в клиника „Ню Лайф“

Пионер в ин витрото консултира в клиника „Ню Лайф“

„Искам да ви уверя, че медицински център за репродуктивно здраве „Ню Лайф“ в Пловдив разполага с високотехнологично оборудване и с екип, обучен от водещи специалисти в Израел. При нас ще получите човешко отношение и най-доброто лечение с грижа за вашето здраве.

Аз ще бъда част от процеса на всяка двойка. Уверен съм, че заедно ще успеем в битката и всеки от вас ще се прибере в дома си с бебе на ръце.“ С тези думи ще се обърне световно признатият специалист в областта на асистираната репродукция от болница „Хадаса“ в Израел проф. Нери Лауфер, към двойките, които ще посетят „Ню Лайф“ в Деня на отворените врати в събота, на 30 август. Известният лекар е консултант на клиниката, където терапията ще се провежда по неговите щадящи здравето на жената протоколи.

В събота бъдещите родители ще могат да се запознаят с условията в модерната клиника, разположена на първия етаж в сграда „Триумф“, зад автогара „Родопи“. Двойките ще получат отговори на въпросите, които ги вълнуват, от екип с висок професионализъм и позитивно отношение. 

Клиника Ню Лайф

По време на посещенията лично управителят д-р Добринка Петрова и ембриолозите доц. д-р Румен Димитров и Пламена Димитрова ще информират пациентите за новостите в областта на най-съвременните репродуктивни технологии. Посетителите ще се срещнат с персонала, ще видят изключително комфортните условия и начина на работа в центъра.

„Ню Лайф“ притежава модерна база и оборудване, съобразено с най-високите международни стандарти – разполага с най-новата микроманипулационна система за ИКСИ оплождане и бенчтоп инкубатор от последно поколение, който дава възможност да се повиши успеваемостта при ин витро процедурите. Посещенията на 30 август са организирани от 10,30 ч. Двойките, които не са успели да се запишат за тази събота, могат да го направят на безплатния телефон 0800 13 006 за 20 септември, когато отново ще има Ден на отворените врати.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -